Unë besoj se ka diçka unike që secili prej nesh sjell në këtë botë, një shije, një melodi, një mesazh që ia shton sfondit… Dallimi i saj/tij varet nga aftësia jonë për ta ndjerë, për të vlerësuar dhe eksploruar se ç’po ndodh.

E lindur në Shqipëri, mbaj mend që isha kurioze për sjelljet dhe potencialet njerëzore. Kurioziteti nuk ka ikur. Kam eksploruar, studiuar, aplikuar dhe tani e jap atë që kam mësuar me të njëjtin pasion e kuriozitet si fëmija që shqyrton një lodër apo kafshë magjepsëse të re.

Me kalimin e kohës, eksplorova shkencën, lidershipin, kultura të ndryshme; shërbeva si embasadore dhe senatore e studentëve të kolegjit, u takova me udhëheqës politike amerikanë dhe shkencëtarët botëror, bëra kërkime dhe botova në kancerin e trurit, gjirit, studiova trupin fizik, mendjen dhe shpirtin, eksplorova potencilin e vetvetes nga filozofë të lashtë Lindor dhe bisnese moderne Perëndimore.

Një fëmijë i vogël nga një vend i vogël isha e rrethuar nga njerëz me pikëpamje të njëjta. Si mund të hartojë dikush një rruge të tillë? Une mendoj rruga ime ka qenë dhuratë nga universi.

Kështu e konsideroj edhe Avatarin. Gjithçka që dija dhe e kisha studjuar teorikisht për shumë vite, fillova ta ndjej. Egziston një distancë e madhe midis diturisë e urtësisë. Mund të dimë shumë gjëra por kjo nuk do të thotë se jemi në gjendje t’i ndjejmë e përjetojmë ato. Sot udhëtoj dhe e jap trajnimin Avatar në mbarë botën.

Ju ftoj të lidhemi. Universi u ofron hapin e ardhshëm atyre që janë kuriozë, të gatshëm të dalin jashtë zonës komforte. Përgjigjet e zgjidhjet janë të gjitha përbrenda jush. Ushtrimet e Avatarit janë të fuqishme në qetësimin e zhurmës së sfondit, të indoktrinimeve, të ndikimeve të fshehura. Rruga ose subjekti që të bën të eksplorosh dhe të rritesh si person nuk ka ndonjë rëndësi të veçantë. A ndjeni një qëllim që doni ta çoni përpara me gjithë zemër? Avancimi juaj mund të vijë nga eksplorimi i një zakoni, qëllimi, karriere, një dështimi, një mardhënieje, një bisnesi, etj. Le të jetë ajo që ndjeni tani për tani një katalizator për avancimin tuaj përpara.

 

Çfarë e zgjon dhe e ndez zemrën tënde?

Free Download:

Learn to Live

Deliberately

Sign up with your name and email to receive this freebie.

We value your privacy. Please check our privacy policy here.

Thank you. Please check your email!